Leernetwerk voor schoolleiders in het primair onderwijs

Stel je toch eens voor….

Stel je toch eens voor dat er geen lerarentekort is? Stel je voor dat je geen brandjes hoeft te blussen? Stel je voor dat je genoeg tijd hebt voor ontwikkeling van je team? En dat jouw dagen zich vullen met betekenisvol werk en jij jouw ontwikkelingsgericht leiderschap blijvend kunt inzetten. 

Als dit lonkend perspectief je aanspreekt, laat dan nu alles uit je handen vallen en ga met ons op expeditie!!! Met een klein groepje schoolleiders laten we ons inspireren door het bedrijfsleven, door kennisinstellingen, door andere grote steden (ook uit het buitenland) om vraagstukken te bespreken die ons van de bedoeling weg halen en ons weer terugbrengen naar datgene waarom ons werk zo boeiend is.

Brigit Verbeek (leiderschapscoach) begeleidt de schoolleiders hierbij in de rol van train-de-trainer. Vervolgens zullen deze getrainde schoolleiders, collega schoolleiders uit de stad trainen en inspireren om ook gesprekken te voeren over loopbaanambitie, -competenties en -mogelijkheden met leerkrachten

Wil jij mee op expeditie? Er is steeds plek voor een paar schoolleiders waar we de etappes mee afleggen. We streven ernaar dat alle stadsdelen vertegenwoordigd zijn. De eerste expeditie start in september 2021 met een Kick Off. Als je al in de startblokken staat, meld je dan voor 21 mei aan bij een van ons:

We vragen een kleine bijdrage in de kosten (€ 95,-) voor de Kick Off en de vijf bijeenkomsten (inclusief catering en bezoeken).

Je ontvangt eind mei de uitnodiging voor de Kick Off en de data voor de eerste bijeenkomsten.