Leernetwerk voor schoolleiders in het primair onderwijs

Stel je toch eens voor….

Stel je toch eens voor dat er geen lerarentekort zou zijn? Stel je voor dat je geen brandjes meer hoeft te blussen? Stel je voor dat je genoeg tijd hebt voor ontwikkeling van jouw team? Dat jouw dagen zich nog meer zouden vullen met betekenisvol werk en jij jouw ontwikkelingsgericht leiderschap blijvend en structureel zou kunnen inzetten? Op 28 september 2023 is weer een nieuwe ronde van het schoolleiders netwerk van Kleurrijk Beroep gestart. Wil je alsnog aanhaken, neem dan contact op met Werner, Manon of Jutka (zie contactadres hieronder).

Het volledige programma voor schooljaar 2023-2024:

28 september 2023: Borrel 

14 december 2023: Borrel 

30 januari 2024: ONA 17.00-20.00uur House of Watt

15 februari 2024: Scholenbezoek (ochtend)

21 maart 2024: Borrel 

23 mei 2024: Lezing (eind van de middag)

27 juni 2024: Borrel 

Waarom op expeditie?

Als schoolleiders ervaren wij in de praktijk (mede door het lerarentekort) hoe belangrijk het is dat we na blijven denken over hoe we onze schoolorganisatie neerzetten als een aantrekkelijke werkplek voor het huidige personeel en toekomstige personeelsleden. Wij zijn ervan overtuigd dat we veel kunnen leren van eigen en andere sectoren op het gebied van het binden en boeien van personeel in het kader van goed werkgeverschap.

Wij kijken uit om met onze collega-schoolleiders op expeditie te gaan!

Wil jij mee op ontdekkingsreis? We streven naar een vertegenwoordiging van alle stadsdelen in de groep. Al in de startblokken om mee te doen? Meld je dan aan bij een van ons.

We vragen een kleine bijdrage in de kosten (€ 95,-) voor de Kick Off en de vijf bijeenkomsten (inclusief catering en werkbezoeken). Zodra je je aanmeld bij een van de leden van de organisatie krijg je een mail met daarin de bevestiging.