Lang Leve Leraar; loopbaanoriëntatietraject po

Het beroep van leraar is uitdagend, veelzijdig en dynamisch. En gedurende je carrière ontwikkel je je voortdurend, als mens en in je functie. Misschien denk je wel eens aan een nieuwe stap of sta je op een kruispunt

Er is vaak veel meer mogelijk dan bij iedereen bekend is, een veelheid aan loopbaanperspectieven. Zeker in de grootstedelijke context van Amsterdam.

Het nieuwe beroepsbeeld van de leraar laat zien dat voor elke ambitie een ontwikkelrichting bestaat. Je kunt je ontwikkelen als expert didactiek of pedagogiek, je bekwamen in gedeeld leiderschap, als hybride docent aan de slag gaan, de overstap maken van vo naar po, of een van de vele andere ontwikkelpaden bewandelen. 

In dit traject, dat is ontwikkeld samen met schoolbesturen, kun je je oriënteren op wie je bent, wat jouw ambitie is en hoe je je in jouw beroep kunt doorontwikkelen. 
We gaan met drie groepen starten van maximaal 16 leraren. Leraren die zich willen ontwikkelen, en op zoek zijn naar wat bij hen past. Deelname kan ongeacht in welke fase van je carrière je zit, welk vak je geeft, of welke achtergrond je hebt. We verwachten van je dat je een focus hebt op zelfreflectie en ontwikkeling, en tijd en ruimte hebt om betrokken deel te nemen. De deelnemersbijdrage voor dit oriëntatietraject bedraagt €295,-

Kijk hier voor de volledige flyer.

Voor meer info kun je terecht bij het projectteam: mirelle@leraareenkleurrijkberoep.nl.