Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kick off leernetwerk voor schoolleider in het primair onderwijs, kick off eerste kwartaal 2022

31 maart 2022 van 16:42

Stel je toch eens voor….

Stel je toch eens voor dat er geen lerarentekort zou zijn? Stel je voor dat je geen brandjes meer hoeft te blussen? Stel je voor dat je genoeg tijd hebt voor ontwikkeling van jouw team? Dat jouw dagen zich nog meer zouden vullen met betekenisvol werk en jij jouw ontwikkelingsgericht leiderschap blijvend en structureel zou kunnen inzetten?

Als dit perspectief jou aanspreekt, ga dan met ons op ontdekkingsreis! Met een kleine groep schoolleiders laten we ons inspireren door het bedrijfsleven, door kennisinstellingen, en door andere grote steden (ook uit het buitenland) om vraagstukken te bespreken die ons van de bedoeling weg halen. Het doel? Terug naar datgene waarom ons werk zo boeiend is.

Brigit Verbeek (leiderschapscoach) begeleidt de schoolleiders hierbij in de rol van train-de-trainer. Vervolgens zullen deze getrainde schoolleiders collega-schoolleiders uit de stad trainen en inspireren om ook gesprekken te voeren over loopbaanambitie, -competenties en -mogelijkheden voor leerkrachten

Wil jij mee op ontdekkingsreis? Er is steeds plek voor een paar schoolleiders waar we de verschillende etappes mee afleggen. We streven naar een vertegenwoordiging van alle stadsdelen in de groep.  De eerste Leernetwerkbijeenkomst start in het eerste kwartaal van 2022 met een Kick Off. Al in de startblokken om mee te doen? Meld je dan aan bij een van ons:

We vragen een kleine bijdrage in de kosten (€ 95,-) voor de Kick Off en de vijf bijeenkomsten (inclusief catering en werkbezoeken). Je ontvangt eind mei de uitnodiging voor de Kick Off met daarin de  data voor de eerste bijeenkomsten.

Gegevens

Datum:
31 maart 2022
Tijd:
16:42