Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Loopbanen en ontwikkeling, oriëntatie traject voor leraren

26 januari van 08:00 tot 16 april van 17:00

Het beroep van leraar is uitdagend, veelzijdig en dynamisch. Elke dag, elke klas en elke school is anders; en gedurende je carrière ontwikkel je je voortdurend, als mens en in je functie.

Er is vaak veel meer mogelijk dan bij iedereen bekend is, een veelheid aan loopbaanperspectieven. Zeker in de grootstedelijke context van Amsterdam. Een nieuw beroepsbeeld van de leraar laat zien dat voor elke ambitie een ontwikkelrichting bestaat. Je kunt je ontwikkelen als expert didactiek of pedagogiek, je bekwamen in gedeeld leiderschap. als hybride docent aan de slag gaan, de overstap maken van vo naar po, of een van de vele andere ontwikkelpaden bewandelen.

In dit traject dat is ontwikkeld samen met ZAAM, Esprit en MSA, kunnen leraren zich oriënteren op wie zij zijn, wat hun ambitie is en hoe zij zich in hun beroep kunnen doorontwikkelen. LET OP: het traject is bijna vol en heeft nog één plek beschikbaar.  Lees meer

LET OP: het traject is vol, je kunt je niet meer aanmelden voor deze tranche!

Heb je interesse om je aan te melden voor de volgende tranche (data van bijeenkomsten volgen nog), kun je een bericht sturen naar info@leraareenkleurrijkberoep.nl . Zodra de werving start ontvang je een bericht van ons.

 

Gegevens

Begin:
26 januari van 08:00
Einde:
16 april van 17:00
Site:
https://leraareenkleurrijkberoep.nl/leergangen/orientatie-traject-voor-leraren-loopbanen-en-ontwikkeling/