Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4e groot hr-overleg po BBO-Amsterdam 12 april 2022 14:00-16:00 uur

12 april 2022 van 14:00 tot 16:00

Als hr-professional  heb je een cruciale rol. Met tevreden leraren is er minder verzuim en meer binding met hun school. Juist nu is het van belang om hier op in te zetten. Omdat leerkrachten zich juist nu de vraag stellen of ze nog genoeg voldoening uit hun werk halen. Daarom is het extra belangrijk om met hen in gesprek te gaan. Ook met de leraren waar het goed mee gaat. Actieve ondersteuning bieden bij de invulling van de loopbaan is altijd een goed idee. Het kan veel extra energie geven.

Stadsbrede samenwerking is hierin belangrijk. Daarom is dit  leernetwerk voor hr-professionals opgericht. Hierin zijn al vijftien Amsterdamse besturen vertegenwoordigd. Jaarlijks organiseren we 4 bijeenkomsten.

Het conceptueel model van Marco Snoek, lector leren en innoveren van de HvA (beroepsbeeld van de leraar), staat hierbij centraal.  Marius Bilkes en Leonie Blom begeleiden het netwerk.. Na eenreeks van bijeenkomsten kan het netwerk zelfstandig verder gaan. Tijdens de bijeenkomsten krijgen de deelnemers hier de nodige handvaten voor aangereikt.

De komende periode focussen we ons binnen het leernetwerk met de thema’s begeleiding en duurzaam behoud.

Deze bijeenkomst vindt plaats op 12 april 2022 van 14:00-16:00 uur bij Espritscholen aan de Jan van Galenstraat 31. Aanmelden voor dit leernetwerk is nog mogelijk via mirelle@leraareenkleurrijkberoep.nl

Gegevens

Datum:
12 april 2022
Tijd:
14:00 tot 16:00

Locatie

Espritscholen
Jan van Galenstraat 31
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps